SPPEPPT Nummenpojat

Vuoden Nummenpoika

Vuoden Nummenpoika-palkinto on Hyvinkään Nummenpoikien korkein kunnianosoitus. Palkinto jaetaan toimintakauden (syksy-kevät) aikana parhaiten Nummenpoika -henkeä toteuttaneelle henkilölle. 

Palkinto koostuu kahdesta osasta; Vuoden Nummenpoika -pystistä ja Vuoden Nummenpoika -osmonsolmusta. Lippukunnan kololla säilytettävään pystiin lisätään saajan nimi ja vuosiluku. Vuoden Nummenpojalle annetaan lippukunnan värejä mukaileva osmonsolmu, jota ainoastaan Vuoden Nummenpojat ovat oikeutettuja kantamaan huivissaan aina palkinnon saamisen jälkeen. Vuoden Nummenpoika-osmonsolmun kanssa ei huivissa kanneta muita huiviholkkeja, kuin nahkaista partiojohtajan osmonsolmua. Silloin kun huivissa ovat sekä Vuoden Nummenpoika -että nahkainen partiojohtajan osmonsolmu, on Vuoden Nummenpoika-osmonsolmu aina ylimmäisenä. Palkinnon myöntää aina edellinen palkinnon saaja. Palkinnon myöntäjän ollessa alle 18-vuotias, määrää lippukunnanjohtaja hänelle yli 18-vuotiaan apulaisen ja he yhdessä myöntävät palkinnon.

Vuoden Nummenpojat järjestyksessä ovat:

2010 Juha "Dalle"  Dahlman
2011 Kalle Tomi
2012 Risto "Rike" Kiiskinen
2013 Oskari Tolvanen
2014 Terttu Juntti
2015 Aki Tolvanen
2016 Aarno Glad

 

Hei, me päästiin lehteen!

Nummenpoikien touhut on huomattu myös paikallismedioissa. Lue meistä kirjoitettuja lehtijuttuja klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 


Hyvinkään Nummenpojat ry

vilke_rannallaLippukuntamme perustettiin vuonna 1924, joten olemme kaupungin vanhin lippukunta. Ikä ei kuitenkaan paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan. Tervetuloa tutustumaan nummareihin!

Taustayhteisömme on Hyvinkään seurakunta ja partiokolomme sijaitsee uuden kirkon viereisen työkeskuksen alakerrassa. Useampana päivänä meillä kokoontuu kaksi ryhmää yhtä aikaa, joten käytössämme on myös kolon vieressä sijaitseva elokuvasali.

Seurakunnan lisäksi tärkeä tukija toiminnassamme on Hyvinkään kaupunki. Teemme yhteistyötä myös Hyvinkään muiden partiolippukuntien eli Hyvinkään Metsätyttöjen, Miilupartion ja Martin Partion kanssa.

Lue lehtijuttuja meistä ja hyvinkääläisestä partiotoiminnasta

Read more: Hyvinkään Nummenpojat ry