Nummenpoikien säännöllinen viikkotoiminta on toistaiseksi tauolla koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisätietoa ➔

Kännykkä nurkkaan ja mukaan Nummareiden lautapeli-iltaan!

 

Haluaako sudenpentu perehtyä lautapelien ihmeelliseen maailmaan? Eikö samoajavartio keksi tekemistä kolokertaan? Haluatko viettää laatuaikaa johtajakaveriesi ja muiden lippukunnan eri-ikäisten jäsenien kanssa?

Nummenpojat alkaa järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti Viertolan kololla (Pappilankatu 26)  lautapeli-iltoja, joihin on vapaa pääsy. Tule tutustumaan uusiin peleihin tai ihan vain kahvittelemaan kavereitten kanssa! Tarjolla kahvia, mehua ja joskus kenties myös jotakin muuta, millä pistää suu makeaksi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vauvoista vaareihin ja ei-vielä-partiolaisista ei-enää-partiolaisiin ja jäsenten vanhempiin. Ei haittaa vaikket vielä osaisi pelin sääntöjä; mukavassa porukassa opit ne varmasti! Ehdotuksia ja toiveita otetaan ehdottomasti vastaan! Peli-iltojen päivämääriä sekä pelattavia pelejä löydät tältä sivulta. Huom. sivulla lukeva peli ei ole ainoa. Johtajat varaavat iltaan pelejä, lisäksi voit tuoda mukaan oman pelisi, jota haluat pelata - onnistuu varmasti!

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa oman ryhmäsi johtajalta tai iltojen järjestäjiltä.

Peli- ja muut ehdotukset sekä kysymykset liittyen peli-iltoihin Otso Kurkelalle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai Janne Kettuselle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Tiedossa olevat peli-illat:

Ke 19.2 klo. 16:00-18:00 peli: Korona

Su 23.2 klo. 16:00-18:00 peli: Monopoli