Hyvinkään Nummenpojat ry

vilke_rannallaLippukuntamme perustettiin vuonna 1924, joten olemme kaupungin vanhin lippukunta. Ikä ei kuitenkaan paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan. Tervetuloa tutustumaan nummareihin!

Taustayhteisömme on Hyvinkään seurakunta ja partiokolomme sijaitsee uuden kirkon viereisen työkeskuksen alakerrassa. Useampana päivänä meillä kokoontuu kaksi ryhmää yhtä aikaa, joten käytössämme on myös kolon vieressä sijaitseva elokuvasali.

Seurakunnan lisäksi tärkeä tukija toiminnassamme on Hyvinkään kaupunki. Teemme yhteistyötä myös Hyvinkään muiden partiolippukuntien eli Hyvinkään Metsätyttöjen, Miilupartion ja Martin Partion kanssa.

Lue lehtijuttuja meistä ja hyvinkääläisestä partiotoiminnasta

Perinteitä, uusia juttuja, vahvaa kasvua!

Nummenpoikien toiminta on ollut vahvassa kasvussa muutaman viime vuoden ajan. Syyskauden 2012 käynnistyessä viikkotoiminnassa on mukana lähes 100 poikaa ja johtajaa: 3 sudenpentulaumaa, 3 seikkailijajoukkuetta, 3 tarpojavartiota, 2 samoajavartiota ja 1 vaeltajaryhmä. Lippukunnassamme on yli 120 jäsentä.

tertun_kuksaViikkotoiminnassa mukana olevien ohella toiminnassamme on mukana myös runsas joukko aktiivisia partiolaisten vanhempia, jotka osallistuvat esimerkiksi retkien, leirien ja muiden tapahtumien järjestelyihin. Nummarihenki on vahva, sanonta "aina valmiina" on erityisen totta kohdallamme, ja hommaan kuin hommaan löytyy tekijöitä. Lippukunnan koon kasvaessa kasvavat myös mahdollisuutemme toteuttaa isojakin juttuja, vain mielikuvitus on rajana!

Alkaisinko nummariksi?

Nummareihin mukaan haluavien lasten ja nuorten määrä on jatkuvasti kasvanut. Yritämme parhaamme mukaan saada kaikki halukkaat mukaan toimintaan ja siitä johtuen olemmekin koko ajan "rekrytoimassa" uusia toiminnan vetäjiä. Ovemme ovat aina auki ja mukaan pääsee varmasti vaikka partiotoiminnasta ei olisi aiempaa kokemusta. Opastamme alkuun ja pian huomaatkin olevasi osa perinteikästä ja samalla nuorekasta nummarijoukkoa!

Elämässä voi tehdä kaikenlaisia juttuja, nummariksi alkaminen on kyllä yksi niistä parhaista vaihtoehdoista! Meillä on tarjolla kaikenlaisia pestejä ja kukin voi osallistua mahdollisuuksiensa mukaan. Sivuiltamme löytyy lisätietoa aiheesta kiinnostuneille.

Lue lisää nummariaikuisten toiminnasta

Tutustu myös Nummenpoikien historiaan