Kasvokkain tapahtuvan partiotoiminnan tauko jatkuu kevätkauden loppuun. Lue lisätietoa ➔

HYVINKÄÄN NUMMENPOJAT

Vuonna 1924 perustettu Hyvinkään Nummenpojat on kaupungin vanhin lippukunta. Meitä ei kuitenkaan ikä paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan! Toiminnassamme on mukana yli 160 jäsentä ja ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin! Lisää... ➔

PARTIOHARRASTUS

Partio on yhdessä tekemistä asenteilla "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" ja "kaveria ei jätetä". Partiossa pelataan, leikitään, retkeillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Partion voi aloittaa myös aikuisena! Lisää... ➔

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nummareissa käynnistyy uusi sudenpentulauma joka syksy. Lisäksi muista toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan toimintaan ilmoittautumalla jonoon seuraavasta linkistä: Ilmoittautuminen ➔

AJANKOHTAISTA

Esittelyssä johtokolmikko

Lippukuntaa luotsaa särmä johtokolmikko. Lue Nummenpoikien lippukunnanjohtajan, ohjelmajohtajan ja pestijohtajan esittelyt! Lisää... ➔

TESTI: Millainen partiolainen olet?

Lue, miten Nummareiden suurta suosiota saanut nettitesti tehtiin: Artikkeli ➔

Pääset tekemään testin itse tästä linkistä: Testi ➔

Uudistuneet nettisivut

Nummenpoikien kotisivujen ilme on päivitetty uudelle vuosikymmenelle! Sivuston uudistaminen on edelleen käynnissä, joten älä hätkähdä, jos törmäät vanhentuneisiin linkkeihin.

Kuulemme mielellämme palautetta ja kehitysehdotuksia!

(verkkosivuvastaavat@nummenpojat.com)

Nummarikuvia

Onko sinulla kuvia Nummenpoikien toiminnasta vuosien varrelta? Keräämme uuteen kuvapankkiimme edustavia kuvia toiminnastamme. Jos tahdot jakaa kuvasi meille, ota yhteyttä onni.pusa@nummenpojat.com tai instagram-tilille @nummenpojat ja auta meitä keräämään tärkeitä partiomuistoja!

Lippukunnan syysretki

Hyvinkään Nummenpoikien syysretki järjestetään 30.10.–1.11.2020 Laitikkalan leirikeskuksessa (Koulumäentie 13, 36660 Laitikkala). Lisätietoa retkestä on tulossa syksymmällä.

Laitikkalan leirikeskus on Hämeen partiopiirin omistama koulurakennus Pälkäneellä valtatie 12:n varrella. Koulurakennus on remontoitu moderniksi kurssi- ja leirikeskukseksi.

Piirileiri Valkamaa ei järjestetä kesällä 2020

Valkama-piirileiriä ei valitettavasti päästä järjestämään kesällä 2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tilanne on harmillinen leiriä suuresti odottaneille osallistujille ja leirin eteen hienoja suunnitelmia tehneille vapaaehtoisille, mutta näin turvataan osallistujien ja heidän läheistensä hyvinvointi. Päätös perustuu Valtioneuvoston linjaukseen, jonka mukaan yli 500 hengen tapahtumia ei suositella järjestettäväksi 31.7 asti.

Uudenmaan Partiopiiri selvittää parhaillaan mahdollisuuksia siirtää leiri kesälle 2021. Päätös asiasta tehdään mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään juhannukseen mennessä. Asiasta tiedotetaan Valkaman ja Uudenmaan Partiopiirin kanavissa.

Lue koko tiedote piirileirin verkkosivuilla ➔

Juri Laitinen

Kissakala-vartion johtaja

Kaikki videohaastattelut

1. Milloin aloitit partion ja miksi?

Heti kun oli mahdollista 7 vuoden ikäisenä ekalla luokalla ja meidän koko perhe on ollut partiossa niin äiti halusi, että mäkin kokeilen.

2. Mikä on paras partiomuistosi?

Roihu.

3. Mitä otat aina mukaan retkelle varustellistalla mainittujen tavaroiden lisäksi?

Omaa evästä.

4. Tärkein partiotaitosi?

Käyttää luovuutta.

5. Miten aiot seuraavaksi kehittää itseäsi partiolaisena?

Hain Hyvinkään Nummenpoikien johtajaneuvostoon/hallitukseen.

6. Mottosi?

Asenne ratkaisee.

7. Mikä partioihantesta on sinulle tärkein?

Rakentaa ystävyyttä yli riajojen.

8. Suosikkiruokasi partioretkellä?

Hernekeitto.

9. Mitä muuta harrastat partion lisäksi?

Urheilua.

10. Mikä partiossa on parasta?

Yhteishenki ja leirit.

11. Kerro itsestäsi sellainen asia mitä yksikään partiokaverisi ei vielä tiedä?

Aika harva kyllä uskoo mutta mulla on lavakammo.

12. Kuvaile johtamistyyliäsi.

Työt ensin sitten huvit.

13. Mikä on tärkein varusteesi?

Kirves.

14. Vastaus edellisen kuukauden nummarijohtajan kysymykseen: Mikä on paras leiri missä olet ollut?

Roihu ehdottomasti

15. Mitä haluaisit kysyä ensi kuun nummarijohtajalta ja oma vastaus siihen? 

Mikä on pahin tapaturma mikä sulle on tapahtunu partioretkellä? Mulle oli kai Tedraedrillä en oo varma sen nimestä. Mä kaaduin kiveen käsi edellä.