Lippukunnan ilmoitustaulu 

Terveiset Orbikselta ja leirin palautekysely

Hellurei!

 

Iso kiitos vielä osallistumisestasi Orbikselle! Tässä kirjeessä kerromme mm. leirin kuulumisia ja käytäntöjämme löytötavaroiden kanssa sekä pyydämme vastaamaan leirin palautekyselyyn.

 

Leiri sujui kaikin puolin hyvin. Saimme nauttia helteisestä kesäsäästä ja järvivesikin oli mukavan lämmintä. Alkuleirin sadekuuron myötä opimme kuitenkin kaikki myös sen, että varusteet kannattaa pakata vesitiiviisti rinkkaan. Vesisateen jälkeen kaikkien kastuneet tavarat saatiin kuitenkin yhteistyön avulla nopeasti kuiviksi. Leiriläiset viettivät ison osan leiripäivistään ohjelman parissa ohjelmalaaksoissa, mutta pääsivät myös tutustumaan leirin huoltotehtäviin. Iltaisin pääsimme saunomaan ja uimaan sekä rentoutumaan paljuun. Koko lyhyen leirin ajan nautimme myös yhteisistä iltaohjelmista ennen iltapalan nauttimista. Isompien leiriläisten kanssa leiri jatkui 25.7. vielä haikin merkeissä. Kaikki jaksoivat kävellä reippaasti ja moni ylitti itsensä tavalla tai toisella!

 

Leirialueelta löytyneet löytötavarat on viety Viertolan kololle. Löytötavaroita voi tiedustella omalta ryhmänjohtajalta tai leirinjohtajilta. Lähtökohtaisesti suosittelemme, että käytte noutamassa mahdolliset löytötavaranne vasta syksyn kolokertojen alettua. Esimerkiksi ensimmäinen koloilta on oiva hetki käydä tarkistamassa myös löytötavaralaatikko. 

 

Kannattaa myös varmistaa vielä kotona, ettei oman rinkan mukana ole kulkeutunut tuntemattoman näköisiä varusteita. Leirin aikana hävisi esimerkiksi yksi maski ja snorkkeli. Nämä varusteet olivat lainassa jyväskyläläiseltä sukellusseuralta. Maskin tunnistaa helposti hopeasta SMK-merkinnästä. Lisäksi maskissa on joko sininen tai keltainen reunus. Snorkkeleita ja maskeja käytettiin Oseania-ohjelmalaaksossa ja siten on mahdollista, että kyseiset välineet ovat vahingossa päätyneet leiriläisen mukana kotiin. Alueelta välineitä ei löytynyt edes snorklaamisen tuloksena. Mikäli leiriläisen rinkasta on löytynyt ylimääräiset snorkkeli ja maski, olethan yhteydessä suoraan Zinaida Terhoon, joka vastasi varusteiden lainaamisesta. Zinaidan numero on 0400264308.

 

Hei vanhempi! Olitko mukana leirillä ja nyt tuntuu siltä, että tätähän voisi tehdä uudestaan? Vai tarttuiko kotiinpalanneen partiolaisen innostus ja mietit, pitäisikö sinunkin liittyä partioon? Partioharrastus sopii kaikenikäisille ja moni tällä hetkellä toiminnassa mukana oleva vanhempi on liittynyt nimenomaan lapsen aloitettua partion. Tekemistä on tarjolla laidasta laitaan ja toiminnassa pääsee tutustumaan ihan mahtaviin ihmisiin! Pesteihin on olemassa koulutuksia, joissa opitaan rennolla otteella toimimaan erilaisissa tehtävissä partiossa. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä lippukuntiemme pestijohtajiin:

 

Hyvinkään Metsätytöt: Sanni Nurmi (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)  

Hyvinkään Nummenpojat: Eetu Piilola (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Jos leirikipinä iski, kannattaa myös jo tutustua ensi kesän Uudenmaan partiopiirin piirileiriin Valkamaan. Myös Valkaman tekijöiden pestaaminen on nyt käynnissä. Avoimiin pesteihin voit tutustua täällä.

 

Lopuksi pyydämme vielä vastaamaan Orbiksen palautekyselyyn. Kyselystä on kaksi versiota: leiriläisille ja johtajille. Leiriläisten kyselyyn vastaavat sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat. Johtajien kyselyyn vastaavat samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Samoaja voi vastata myös leiriläisten kyselyyn, jos ei toiminut leirillä pestissä. Vastaa silti vain yhteen kyselyyn. Kyselyn aloitussivulla on tarkemmat ohjeet vastaamiseen. Kysely tehdään nimettömänä. Suosittelemme, että pienet leiriläiset vastaavat kyselyyn aikuisen avustamana.

 

Kaikki palaute on todella tervetullutta, sillä haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti! 

 

Linkki leiriläisten kyselyyn: https://forms.gle/TxXMBCuTEyc6PVnJ8 

 

Linkki johtajien kyselyyn: https://forms.gle/sdEzB6sc3n2pHSnd6

 

Mikäli jokin leiriasia vielä mietityttää, leirinjohtajiin voi edelleen olla yhteydessä.

Eetu Piilola 0505650013 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Jutta Pekkarinen 0440556939 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Aurinkoisin terveisin, 

Leirinjohtajat Eetu ja Jutta 

 

Ryhmien kokoontumisajat