TaSaVa 10

Lippukunnan tarpojien, samoajien ja vaeltajien oma, yhteinen retki – jo kymmenes laatuaan – järjestetään Usmituvalla 5.–7.10.2018. Lue retkikirje tästä!

Syysretken (2.–4.11.) ilmoittautuminen on alkanut!

Koko lippukunnan yhteinen syysreti järjestetään 2.–4.11.2018 Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Hauskaa ohjelmaa on luvassa kaikille ikäkausille sudenpennuista aikuisiin – muun muassa perinteikkään Trysil Knut -kilpailun merkeissä!

Tänä syksynä aloittaneelle Lepakot-sudenpentulaumalle kyseessä on lauantain pituinen päiväretki, muut ryhmät retkeilevät koko viikonlopun. Mukaan ovat tervetulleita myös ryhmäläisten vanhemmat!

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 23. lokakuuta. Ilmoittautuminen tehdään suoraan omalle ryhmänjohtajalle. Retkimaksu (koko viikonloppu 35 €, pelkkä lauantai 15 €) maksetaan ryhmänjohtajalle käteisellä tai tilisiirrolla ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Lisätietoa saa ryhmänjohtajalta.

Alle 15-vuotiaat retkeläiset tarvitsevat huoltajan luvan, joka lähetetään esim. tekstiviestinä tai sähköpostilla omalle johtajalle ilmoittautumisen yhteydessä. Lupaviestissä tulee olla tiedot ruoka-aineallergioista sekä mahdollisista sairauksista.

Mukaan partioon!

Nummenpoikien toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan ilmoittautumalla jonoon alla olevan linkin kautta.

Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi Nummenpoikien jonoon!

Partio on myös aikuisille!

Nummenpoikien uuden tulemisen taustalla ratkaiseva rooli on aikuisena mukaan toimintaan tulleilla viikkotoiminnan vetäjillä. Uuden ikäkausiohjelman mukaisesti nuorimpien partiolaisten, eli sudenpentujen ja seikkailijoiden, vetovastuu on lähtökohtaisesti aikuisilla.

aikuiset_kalliollaVasta pikkuhiljaa iän karttuessa, astuu kuvaan hivenen vanhemman partiokaverin vertaisjohtajuus.

Lippukuntamme sudenpentulaumoja ja seikkailijajoukkueita vetävät aikuiset, joista suurin osa on aikuisiällä toimintaan mukaan tulleita. Partioon haluavia poikia on silti enemmän kuin pystymme mukaan ottamaan. Voisitkohan sinä – nuori, keski-ikäinen tai ikuisesti nuori aikuinen – olla yksi meistä toimintaa pyörittävistä aikuisista?

Aikuisia tarvitaan moneen touhuun

Aikuisen rooli partiossa on olla lapselle ja nuorelle kasvun aikana rinnalla kulkeva tukija. Jotta me Nummenpojissa voisimme jatkossakin taata lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea elämyksiä lähellä luontoa, tarvitsemme joukkoomme lisää mahdollistajia eli meitä aikuisia. Aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvitse olla.

Partiotoimintaan voit tulla mukaan missä iässä hyvänsä. Saat takuulla ystäviksesi paitsi lapsia ja nuoria, myös aikuisia. Kullakin ikäkaudella on ”omat juttunsa” – niin  myös meillä aikuisilla. Toki vastuunkantajan rooli on suuressa osassa, mutta välillä on aikaa keskittyä aikuisten omiin juttuihin. Se antaa omalta osaltaan motivaatiota ja palkintoa toiminnasta lasten hyväksi.

Jos innostuit aiheesta, ota ihmeessä yhteyttä.
Me tuemme, opastamme sekä koulutamme alkuun, ja jokaiselle löytyy sopivia pestejä. Nummareissa viihdyt varmasti!

P.S. Hyödyllistä tietoa partiotoiminnasta löydät Suomen Partiolaisten ja Uudenmaan piirin sivuilta.