• 1_20200830_PartioHYPE_ToivoPusa_02.jpg
  • 2_20200730_HAJO_OnniPusa_04.jpg
  • 3_20201109_Kaudenavaustapahtuma_OnniPusa.jpg
  • 4_20201109_Kaudenavaustapahtuma_InariTiainen.jpg
  • 5_Partio-lehti_OnniPusa_7.jpg
  • 6_20200910_RMJJaanankalliolla_OnniPusa_2.jpg

HYVINKÄÄN NUMMENPOJAT

Vuonna 1924 perustettu Hyvinkään Nummenpojat on kaupungin vanhin lippukunta. Meitä ei kuitenkaan ikä paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan! Toiminnassamme on mukana yli 160 jäsentä ja ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin! Lisää... ➔

PARTIOHARRASTUS

Partio on yhdessä tekemistä asenteilla "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" ja "kaveria ei jätetä". Partiossa pelataan, leikitään, retkeillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Partion voi aloittaa myös aikuisena! Lisää... ➔

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nummareissa käynnistyy uusi sudenpentulauma joka syksy. Lisäksi muista toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan toimintaan ilmoittautumalla jonoon seuraavasta linkistä: Ilmoittautuminen ➔

Johtajien s-postiosoitteet

Lippukunnan sähköpostit on päivitetty, ja kaikkien johtajien osoitteet ovat nykyisin muotoa etunimi.sukunimi@nummenpojat.fi. Vanhoihin .com-loppuisiin sähköpostiosoitteisiin vahingossa lähetetyt viestit tulevat myös toistaiseksi edelleen perille, mutta jatkossa kaikki viestit kannattaa lähettää suoraan .fi-loppuisiin osoitteisiin. Lippukunnan verkkosivuille pääsee nyt sekä osoitteella www.nummenpojat.fi että www.nummenpojat.com, ja tulemme tulevaisuudessa siirtymään sielläkin .fi-loppuiseen osoitteeseen.

Lippukunnan vuosikokous 7.3.2021

Hyvinkään Nummenpojat ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään sunnuntaina 7.3.2021 klo 17:00. Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi vuosikokous järjestetään poikkeuksellisesti kokonaan etänä.

Kokouskutsu, esityslista ja ilmoittautumisohjeet ovat luettavissa tästä linkistä. Ne on myös lähetetty sähköpostitse kaikille lippukunnan jäsenille.

Tervetuloa!

Partio on myös aikuisille!

Nummenpoikien uuden tulemisen taustalla ratkaiseva rooli on aikuisena mukaan toimintaan tulleilla viikkotoiminnan vetäjillä. Uuden ikäkausiohjelman mukaisesti nuorimpien partiolaisten, eli sudenpentujen ja seikkailijoiden, vetovastuu on lähtökohtaisesti aikuisilla.

aikuiset_kalliollaVasta pikkuhiljaa iän karttuessa, astuu kuvaan hivenen vanhemman partiokaverin vertaisjohtajuus.

Lippukuntamme sudenpentulaumoja ja seikkailijajoukkueita vetävät aikuiset, joista suurin osa on aikuisiällä toimintaan mukaan tulleita. Partioon haluavia poikia on silti enemmän kuin pystymme mukaan ottamaan. Voisitkohan sinä – nuori, keski-ikäinen tai ikuisesti nuori aikuinen – olla yksi meistä toimintaa pyörittävistä aikuisista?

Aikuisia tarvitaan moneen touhuun

Aikuisen rooli partiossa on olla lapselle ja nuorelle kasvun aikana rinnalla kulkeva tukija. Jotta me Nummenpojissa voisimme jatkossakin taata lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea elämyksiä lähellä luontoa, tarvitsemme joukkoomme lisää mahdollistajia eli meitä aikuisia. Aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvitse olla.

Partiotoimintaan voit tulla mukaan missä iässä hyvänsä. Saat takuulla ystäviksesi paitsi lapsia ja nuoria, myös aikuisia. Kullakin ikäkaudella on ”omat juttunsa” – niin  myös meillä aikuisilla. Toki vastuunkantajan rooli on suuressa osassa, mutta välillä on aikaa keskittyä aikuisten omiin juttuihin. Se antaa omalta osaltaan motivaatiota ja palkintoa toiminnasta lasten hyväksi.

Jos innostuit aiheesta, ota ihmeessä yhteyttä.
Me tuemme, opastamme sekä koulutamme alkuun, ja jokaiselle löytyy sopivia pestejä. Nummareissa viihdyt varmasti!

P.S. Hyödyllistä tietoa partiotoiminnasta löydät Suomen Partiolaisten ja Uudenmaan piirin sivuilta.